Flow Festival 12.-14.8.2011

Flow Kiittää

Flow Festival kiittää kaikkia kävijöitä menestyksekkäästä festivaaliviikonlopusta. Koko viikonlopun kävijämäärä oli 46 500 kolmen päivän aikana. Flow 2011 -valokuvat löytyvät täältä. Vuoden 2012 festivaalipäivämäärät tiedotetaan myöhemmin.

 

Nokia proudly presents: Flow Festival – The Documentary

Nokian ja Pablo Filmsin Flow-dokkari on nyt valmis ja linjoilla kokonaisuudessaan. Paina playta, tarpeen mukaan englantilaiset tekstit saa näkyviin klikkaamalla CC:tä.

Löytötavarat

Festivaalialueelta löytyneet tavarat toimitetaan Helsingin Poliisilaitokselle osoitteeseen Punanotkonkatu 2. Puhelinnumero sinne on 071-8773180 (ma-pe klo 10-14).

Flow 2011 -kuvia nyt Flickrissä

Viikonlopun kuvat ovat valmiit. » Lue lisää

Flow-livestriimiä Gimme Indiessä

Ruotsalainen nettiradio Gimme Indie lähettää suorana konsertteja Flow’sta. » Lue lisää

Flow-tuotteet nyt kaupoissa

Flow 2011 -tuotteet ovat tulleet myyntiin. Saatavilla on neljä erilaista versiota Flow 2011 -paidasta. Myynnissä on lisäksi jo suuren suosion saavuttaneita reilun kaupan Flow 2011 -kangaskasseja. Beamhillin valikoimista löytyy myös lasten Flow 2011 -paita. » Lue lisää

Puhallettavasta kosmoksesta Suvilahteen

Arttu Tolonen: “Altistuin ensimmäistä kertaa Murcofille vuonna 2005 ilmestyneen Remembranzan myötä. Musiikin järkälemäisyydessä ja melodisuudessa oli jotain todella viehättävää. Se erottui silloin ja erottuu yhä muista samaa peltoa kyntävistä. Cosmos-levyn julkaisun aikoihin tajusin, että miehen Euroopan agenttina toimi sama firma jonka kautta olin tuonut Suomeen pienille keikoille vanhoja amerikkalaisia kitaristeja. Aloin selvittää minkälainen projekti olisi Murcofin tuominen Suomeen uuden julkaisun tiimoilta suunnitellun kiertueen puitteissa.” » Lue lisää

Festivaalin uusi ilme

Flow Festivalin uuden ilmeen lähtökohta on musiikin ja maailman rytmi ja repetitio. Kaikki huojuu ja kaikki toistuu ikuisen taivaallisen kierron tavoin. Planetaarinen pyörre, männän liike, yhdyntä ja musiikin syke kuvastuu Flowta varten piirrettyn fontin toistossa ja varioinnissa. » Lue lisää